București, 22 Octombrie 2018

Devis Mangia: „De undeva de sus, Ilie Balaci a câștigat meciul de azi”

U-Craiova-v-FCSB-2-1

Duminică, pe stadionul îndoliat Ion Oblemenco, după moartea lui Ilie Balaci, Universitatea Craiova a câștigat partida cu FCSB, scor 2-1, din cadrul etapei a 12-a. Echipa bucureșteană a terminat meciul cu un jucător în minus, Morais fiind eliminat în minutul 86, pentru henț în careu, primind cartonaș roșu și centralul Marcel Bârsan a dictat și penalty pentru Universitatea, iar Koljic a ratat execuția. 

FCSB a deschis scorul în minutul fatidic 8, prin autogolul lui Kelic, atunci când era programată întreruperea partidei pentru momentul de reculegere în memoria celui care a purtat numărul 8 pe spate, Ilie Balaci.

A urmat o a doua repriză, în care Universitatea s-a dezlănțuit, marcând de două ori prin Koljic, minutul 51 și Fedele, minutul 72, pe fondul unei echipe FCSB, neputincioasă, mai ales după schimbările neinspirate de jucători efectuate de Nicolae Dică, se pare, la indicațiile patronului. De altfel, după meci la conferința de presă, antrenorul Nicolae Dică, a invocat faptul că nu are libertatea necesară pentru a conduce așa cum știe echipa, spunând: „Nu mă tem, pentru că muncesc mult, știu ceea ce fac, dar uneori se întâmplă să nu iasă cum îți dorești. Dar în continuare, dacă voi avea o libertate mai mare, cred că voi putea reuși să fac mai multe lucruri.”

Antrenorul Devis Mangia, a declarat după victoria importantă obținută cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt sigur că, de undeva de sus, Ilie Balaci a câștigat meciul de azi. Prima repriză nu am început-o slab, dar după golul primit, a fost mai dificil. După pauză, am vorbit cu băieții și le-am zis calm, să jucăm fotbal, am schimbat ceva și a fost sigur mai bine. Problema pentru noi, a fost riscantă, după ce primisem gol, întrucât Steaua are jucători de mare viteză, cum este Man, Coman, Gnohere. Am efectuat foarte bine un marcaj preventiv în repriza a doua, iar acest lucru a fost important. Am schimbat poziția între Mihăilă și Koljic, după prima repriză.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Maxim-gol-cu-Lituania

Citește și: Lituania-România, 1-2│Maxim nu s-a împăcat cu egalul și a marcat golul victoriei în ultimul minut

Victorie importantă obținută joi, de selecționata României în meciul de la Vilnius cu Lituania, scor 2-1, în Liga Națiunilor, urmare a golurilor,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X