Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Octombrie 2017

Devis Mangia, CSU Craiova: „În optimile Cupei, trebuie să fim pregătiți pentru orice adversar”

Devis-Mangia-CSU-Craiova

CSU Craiova a câștigat meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-0, disputat marți la Brașov, în prima zi a șaisprezecimilor Cupei României, calificând-use astfel în optimile competiției.

Cele două goluri, câte unul în fiecare repriză, au fost marcate de Alexandru Mitriță, în minutul 27 și Alexandru Băluță, menajat de tehnicianul Devis Mangia, fiind introdus în teren pe parcursul reprizei secunde, în minutul 88.

Antrenorul echipei CSU Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat după calificarea în optimile Cupei României, la televiziunea PRO X, următoarele: „Cupa României este o competiție importantă pentru noi. Suntem mulțumiți că ne-am calificat. Nu a fost un meci foarte frumos, pe un teren dificil. Băluță, avea nevoie de o perioadă de recuperare, pentru că a jucat foarte multe minute în perioada anterioară. Pentru optimi, tragerea la sorți va decide și trebuie să fim pregătiți pentru orice adversar.”

Întrebat despre următorul meci cu FCSB, din campionat, unde și-ar dori să se joce, la Severin sau pe noul stadion din Craiova, neinaugurat încă, Devis Mangia a spus: „Meciul de astăzi, a fost unul obositor pentru jucători și a fost unul mai puțin dificil decât cel pe care îl va avea Steaua mâine. Dacă vom juca acasă, nu știu, dar vă spun decât ceea ce sper și anume că aș dori să jucăm acasă, după atâtea meciuri pe care le-am jucat în deplasare. Pentru noi, meciul cu Steaua este un test, pentru că vrem să vedem la ce nivel suntem.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii