Deși au fost dominați clar, timișorenii se întorc cu toate punctele de la Cluj
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Deși au fost dominați clar, timișorenii se întorc cu toate punctele de la Cluj

U_Cluj-Poli_Timisoara-1-2Bucuresti, 22 octombrie 2013. Partida dintre U. Cluj- Poli Timișoara, încheiată cu victoria la limită a timișorenilor, a fost una cu ratări monumentale ale clujenilor în special în repriza secundă.

Timișorenii au reușit să câștige din două penalty-uri, transformate de Szekely în ultimul minut al primei reprize și Gorobsov cu două minute înainte de finalul meciului. Abrudan reușise egalarea în minutul 83, care a durat numai 7 minute.

Borza cu 5 minute după reluarea meciului şutează din 16 metri pe colţul lung însă mingea prinde efect şi iese în afară. După numai câteva minute, Balde ratează o altă ocazie mare, intrând el la propriu în poartă uitând să ia cu el și mingea. Cea mai mare ocazie este a lui Lemnaru, care şutează la vinclul porţii din 12 metri însă Nuno Claro se remarca şi îşi salvează echipa de la gol.

Fundașul clujenilor Octavian Abrudan a declarat la Digi Sport următoarele: "E foarte frustrant că nu am reușit să învingem încă. Rușinos și dezamăgitor. Egalul ne mai făcea să sperăm. Vom încerca și sper să câștigăm măcar un meci. Parcă uneori nu suntem lăsați, asta pe lângă că noi nu suntem ce ar trebui să fim. Va fi foarte foarte greu să ne salvăm".

Aurel Șunda, noul antrenor al timișorenilor a spus: “Mă bucur că am debutat cu victorie la revenirea ca antrenor în Liga 1. Este un cadou frumos de ziua mea de naștere pe care mi l-au făcut băieții. În prima parte am fost mulțumit de joc, dar în a doua parte am fost dominați. Am avut însă acea revenire pe final și ne-am impus".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash