Megamenu for Bootstrap
 


București, 22 August 2017

Deși au câștigat dintr-un penalty, meciul cu Sepsy, jocul lui Dinamo a fost unul mediocru

Dinamo-Sepsi-1-0-et-7

Luni, în ultimul meci al etapei a 7-a, Dinamo a întâlnit pe propriul stadion, nou promovata Sepsi OSK, la capătul căruia, scorul a fost 1-0, în urma unui penalty, obținut în minutul 67 de Valentin Costache și transformat de Sergiu Hanca.

Prima parte a meciului, a fost una anostă, cu o dominare sterilă a dinamoviștilor și fără nicio ocazie clară de gol, în fața unei apărări supraaglomerate.

Nici în partea a doua a meciului, lucrurile nu au stat prea bine pentru jucătorii lui Cosmin Contra. Dacă nu scotea penalty-ul Valentin Costache, meciul se îndrepta sigur către un rezultat de egalitate.

Patrick Petre, jucătorul împrumutat de Dinamo la echipa vizitatoare, a avut o mare ocazie de gol, cu 9 minute înaintea finalului de meci, din fază fixă, însă portarul Penedo a respins de la vinclul porții.

Antrenorul echipei Sepsi OSK, Valentin Suciu, a declarat după meciul pierdut la limită cu Dinamo, la postul TV, Digi, următoarele: „Din punctul meu de vedere, nu trebuia să se ajungă la acel penalty. Am greșit acolo, ne-am retras. Am avut câteva oportunități, le-am permis, să vină peste noi și în mod normal, au așteptat greșeala. Din punctul meu de vedere, penalty-ul a fost prea ușor acordat, dar nu sunt arbitru. Dinamo, este o echipă bună, cu jucători de calitate și care au reușit să facă diferența până la urmă. Eu consider că nu asta este valoarea noastră, dar încă, nu ne-am găsit cadența.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii