București, 23 Septembrie 2019

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, din cadrul etapei a 10-a, s-a încheiat cu scorul de 0-0

../Imagini-008-2019/FCSB-CFR-0-0

Duminică pe Arena Națională, într-un derby care se anunța interesant, după revenirea echipei FCSB, soldată cu victorii la Craiova și cu FC Viitorul, precum și de pe poziția de lider al campionatului, al echipei CFR Cluj, în paralel cu victoria împotriva echipei Lazio, din grupele Europa League, avea să fie un meci tacticizat, ambele echipe n-au vrut să riște prea mult, ocazia cea mai mare de gol a venit deabia în ultimul minut al prelungirilor partidei, prin Iulian Cristea, care a nimerit bara transversală.

Rezultatul de egalitate, mulțumește ambele formații, iar după acest meci distanța care separă în clasament CFR Cluj, locul 1, de FCSB, locul 9, este de 10 puncte. Campionatul este lung și se poate întâmpla orice. În acest moment, obiectivul echipei FCSB este să prindă un loc de play-off, iar jocul echipei este în creștere vizibilă, față de startul dezastruos al începutului de campionat, când a ocupat și ultima poziție din clasament.

Putem consemna la acest meci, debutul într-un meci de seniori din Liga 1, al fundașului Alexandru Pașcanu, la CFR Cluj, jucător de 20 ani, ce evoluează și la Naționala României U21, sub comanda antrenorului Mirel Rădoi.

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, a declarat după egalul obținut în partida cu CFR Cluj, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci echilibrat, prima repriză ne-a aparținut nouă, iar în a doua, ei au avut mai mult inițiativa și au condus jocul. Până la urmă este un punct câștigat, ne-am fi dorit să marcăm, dar asta este, mergem mai departe. Publicul a fost un plus enorm pentru noi și mă bucur că au revenit alături. Ne făcea plăcere dacă le puteam oferi și o victorie, dar astăzi, am întâlnit o echipă foarte puternică. Din momentul în care s-a accidentat Pintilii, am cam suferit un pic. CFR are un joc puternic de angajament, cu jucători care se luptă pentru fiecare minge, atunci și noi aveam nevoie de asemenea jucători, precum Tsoumou, care a rămas în zona din dreapta și cu Harlem în centru. Am încercat să jucăm mingile pe ei, să țină de ele. Am strâns 7 puncte în ultimele trei partide, meritul este în totalitate al jucătorilor.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Mioveni-Metaloglobus-2-2

 

Citește și: CS Mioveni și Metaloglobus au remizat, în prima partidă a etapei a 6-a din Liga secundă

Vineri pe propriul teren, CS Mioveni a obținut numai o remiză, cu Metaloglobus, scor 2-2, în deschiderea etapei a 6-a, ratând astfel posibilitatea trecerii...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X