Derby-ul Petrolul-CFR Cluj, făcut praf de arbitrul Colțescu

Petrolul-CFR-1-2București, 01 septembrie 2014. Sebastian Colțescu a reușit să se remarce printr-o prestație de nota 4 în meciul de la Ploiești, rupând echilibrul din teren în minutul 81 al meciului Petrolul- CFR Cluj, la scorul de 1-1, eliminînd doi jucători ai echipei lui Răzvan Lucescu.

Astfel Teixira a fost eliminat în minutul 81, pe motiv că a bătut o lovitură liberă prea repede și fără ca, Colțescu să fluiere, primind al doilea galben, pentru ca după numai trei minute Geraldo să aibe aceiași soartă.

Sperăm, ca Kyros Vassaras, Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, să îl oprească de la delegări pentru o perioadă cât mai lungă pe Sebastian Colțescu.

Mircea Lucescu, prezent în tribune, a declarat conform Mediafax, următoarele: "Un arbitraj care... e ceva incredibil. În fotbal ai nevoie şi de bun simţ. El a arătat o obrăznicie incredibilă. La Colţescu nu e prima dată, e a 10-a, a 15-a oară când i se pune la îndoială caracterul".

Răzvan Lucescu, nemulțumit de arbitrajul lui Colțescu, a declarat la Dolce Sport: “Un spectacol urat al arbitrului. Nu am sa inteleg niciodata, cand capitanul de echipa il intreaba pe Coltescu de ce a dat galben, sa primeasca el cartonas galben. Mi s-a parut absolut gratuit si primul cartonas galben al lui Teixeira  Se poate ca Teixeira sa se fi grabit la acea lovitura libera, dar arbitrul trebuie sa aiba capacitatea sa faca o analiza in spiritul acelui moment. Si ma intorc, un jucator iese in carje de pe teren si nu se acorda nici macar fault. Apoi vin aceste discutii, normal ca este frustrant pentru noi! Aceste situatii au aparut exact in momentul nostru cel mai bun”.

Golurile au fost marcate de Teixeira în minutul 54 pentru Petrolul, respectiv Jakolis, în minutul 39 și Tade, în minutul 85, pentru CFR Cluj.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.