Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 August 2017

Derby-ul CFR Cluj v Dinamo, umbrit de o decizie controversată de arbitraj

CFR-Dinamo-1-0-etapa-5

Mult așteptatul derby dintre CFR Cluj și Dinamo, din ultima partidă a etapei a 5-a, disputat luni la Cluj, a fost umbrit de faza controversată din minutul 36, atunci când la un presupus henț în careu comis de Nedelcearu, arbitrul de centru, George Găman, a acordat penalty pentru gazde.

Reluările de faze au fost needificatoare, chiar și pentru specialiști, care le-au trebuit mult timp să se decidă că NU a fost penalty, mingea lovind-ul pe Nedelcearu în piept.

Repriza secundă a aparținut dinamoviștilor, care au atacat în valuri și au ratat multe ocazii clare de gol prin Salomao, Steliano Filip și Valentin Costache, mai ales în ultimele minute ale partidei, atunci când CFR evolua în 9 oameni, datorită eliminărilor lui Camora și Culio, din minutele 83 și 90+2.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după meci la postul TV, Digi, următoarele: „Din păcate, se întâmplă și jocuri din acestea. Eu oricum sunt mulțumit de jocul băieților, de atitudinea lor și n-am ce să le reproșez. Singurul lucru pe care am să-i reproșez arbitrului, este decizia capitală pe care a luat-o. Ar trebui să explice experții, din poziția în care era dânsul, cum a văzut unde l-a lovit mingea pe Nedelcearu. Am vorbit cu domnul Șovre (arbitrul asistent de pe acea parte) și mi-a zis că n-ar fi dat penalty. Dacă domnul Găman, a luat decizia, nevăzând, fiind în diagonală, eu îmi cred jucătorul care mi-a spus că mingea l-a lovit în partea de sus a pieptului, în stânga. Am plecat învinși de aici, de o decizie dubioasă, luată de centralul acestui meci.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii