../Imagini-04-2020/Hertha-Union-4-0.jpg

Derby-ul Berlinului: Hertha învinge Union, scor 4-0, în uvertura etapei a 27-a

București, 23 Mai 2020

Pe Olympiastadion din Berlin, echipele locale Hertha și Union, s-au confruntat vineri în uvertura etapei a 27-a, din Bundesliga. Rezultatul final de 4-0, în favoarea echipei Hertha, nu este întâmplător, deoarece în etapa anterioară, a reușit o victorie în deplasare, cu scorul de 3-0, împotriva echipei Hoffenheim.

Cele patru goluri ale echipei Hertha, au fost realizate în repriza secundă, având ca autori pe Ibisevic, minutul 51, Lukebakio, minutul 52, Cunha, minutul 61 și Boyata, minutul 77.

Cu cele trei puncte obținute în derby-ul Berlinului, Hertha se poziționează în clasament pe locul 10, cu 34 puncte, în timp ce Union, ocupă locul 12, cu 30 puncte.

Reacția căpitanului echipei Hertha, după victoria cu rivalii de la Union:

Sentimentul în vestiar după victoria cu derby-ul cu 4-0 a fost unul pozitiv. După victoria istorică împotriva rivalilor lor din oraș, autorul golului din minutul 51, căpitanul echipei Hertha, Vedad Ibisevic a spus, conform site-ului oficial al clubului Hertha, următoarele: „Știm exact ce înseamnă acest joc pentru fanii noștri și cât de dureroasă a fost înfrângerea în ultimul derby. Ne-am propus să rezolvăm lucrurile altfel astăzi. Sunt mulțumit că am reușit să facem asta cu succes, deoarece înseamnă cu adevărat mult pentru fanii noștri. Sunt încântat că lucrurile merg atât de bine pentru mine și pentru echipă acum. Bruno Labbadia îmi oferă încredere și el mă înțelege ca un atacant, dar nu primesc niciun tratament special, lucrez la fel de tare ca oricine. Mi-a dat o șansă corectă și am luat-o. Sunt mulțumit pentru echipă - avem foarte multă calitate. Din păcate nu am reușit să arătăm acest lucru la începutul anului, dar după pauză a fost mult mai bine.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X