București, 25 Decembrie 2019

Derby în Premier League, în a doua zi de Crăciun, Leicester v Liverpool

../Imagini-010-2019/Jurgen-Klopp

În Premier League, este programată în a doua zi de Crăciun, etspa a 19-a, iar partida dintre Leicester și Liverpool, este considerată derby-ul etapei, având în vedere că, se confruntă locurile de pe pozițiile 1 și 2, ale clasamentului.

Liverpool, condusă de pe bancă de Jürgen Klopp, ocupă locul 1, cu 49 puncte din 17 jocuri, în timp ce Leicester, cu Brendan Rodgers, pe bancă, se poziționează pe locul 2, cu 39 puncte din 18 jocuri. Partida de vineri, ce se va disputala la Leicester, pe King Power Stadium, cu începere de la ora locală 20:00, va fi transmisă în direct de canalul de televiziune Eurosport 1.

Declarațiile celor doi manageri, înaintea confruntării de joi

Jürgen Klopp, manager Liverpool, a declarat în cadrul conferinșei de presă de marți, conform BBC Sport, următoarele: „Leicester este o echipă de talie europeană, dar nu joacă în acest sezon în competiția europeană. Chillwell este un jucător fantastic, demonstrând timp de trei sau patru ani. Jonny Evans, este experimentat, iar Schmeichel și Soyuncu, sunt jucători de top, de cea mai înaltă calitate. Super fotbaliști, rapizi, creativi, la fel și Vardy".

Managerul lui Leicester City, irlandezul Brendan Rodgers, a declarat conform aceleiași surse, la conferința de presă, următoarele: „Avem o rezistență fantastică și am arătat asta într-un număr de luni, dar când pierzi un joc este întotdeauna dificil. Noi credem întotdeauna în acest proces, dar atunci când există o denivelare a drumului, niciodată nu ne dăm prea mult într-o parte. Ne gândim ca numai printr-o evoluție bună a jocului, putem obține toate cele trei puncte”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Astra-Craiova-1-0

 

Citește și: Cu Alibec și Budescu de nota 10, Astra Giurgiu învinge U Craiova și devine noul lider al Ligii 1

Astra Giurgiu trece pe prima poziție a clasamentului, după ultima victorie înregistrată duminică, scor 1-0 cu Universitatea Craiova...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X