Megamenu for Bootstrap
 


București, 07 Iulie 2017

Denis Alibec poate reveni în ultimul amical al FCSB, cu KV Oostende

Denis-Alibec-iulie-2017

Fiind în incapacitatea fizică de a evolua în primele trei amicale ale FCSB, în cantonamentul din Olanda datorită unei accidentări, Denis Alibec și-a revenit și ar putea evolua în ultima partidă amicală de vineri, cu formația care a terminat pe locul 4 din campionatul belgian, KV Oostende.

Într-o declarație de presă difuzată de televiziunea Digi, de joi, Denis Alibec a spus: „Cred că voi juca mâine, să vedem acum cât vrea și Mister. Eu sunt apt de joc și nu decid eu cine va juca și cine nu. Bine că am trecut cu bine și cantonamentul acesta și cred că anul acesta, avem cel mai bun lot. Normal, Viitorul este Campioană și cred că CFR ne va mai pune probleme.”

Întrebat cum îl percepe pe Nicolae Dică ca antrenor, ținând cont că au fost colegi la FC Viitorul, Denis Alibec a răspuns: „Da, îmi place foarte mult de el, mai ales din ce am auzit de la colegi, că nu am apucat să lucrez prea mult cu el, se implică și cred că vom face treabă împreună. Ne-am obișnuit cu el, a luat și el atitudine și este ok.”

Ziariștii l-au întrebat pe Denis Alibec, despre o ofertă de 10 mil Euro, conform spuselor patronului FCSB și că nu ar vrea să i se dea drumul, acesta a răspuns: „Nu știu, eu nu am auzit nimic. Deocamdată sunt jucătorul Stelei, nu pot să mă transfer eu singur. Suma este ok! Aș putea să joc în orice campionat puternic din Europa, dar mai întâi să ajungem în Grupe și după aceea, poate voi pleca sigur. Nu mai sunt copilul de la Inter acum, m-am maturizat, am și eu 26 de ani și știu ce vreau de la cariera mea.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii