Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 August 2017

Denis Alibec, după egalul cu Sporting: „Sperăm să facem un meci mare în retur”

Sporting-FCSB-0-0-tur-play-off

FCSB a obținut un rezultat bun de egalitate, scor 0-0, marți în manșa tur din play-off-ul UEFA Europa League, în deplasarea de la Lisabona, cu Sporting, pe stadionul José Alvalade. FCSB a evoluat în ultimele 10 minute, în 10 oameni, prin eliminarea lui Pintilii, pentru cumul de cartonașe galbene.

Meciul retur este progrmat să se dispute miercuri 23 August, de la orele 21:45, pe Arena Națională și se va disputa cu calificarea în grupele Champions League pe masă!

Atacantul Denis Alibec, care a evoluat bine, având și o ocazie mare de gol, a declarat după meci, la televiziunea Dolce, următoarele: „Este un rezultat bun pentru noi, am făcut un meci bun în această seară și s-a văzut dorința din partea noastră. Sperăm să facem un meci mare în retur. Ne-am mobilizat mai mult, s-a văzut lucrul acesta și dacă jucăm cu același curaj și în retur, cred că vom merge în grupele Champions League. Au crescut șansele de calificare în acest moment, puteam să și marcăm și ar fi fost perfect dacă și marcam. Am avut și noi șansă la ocaziile lor și sperăm ca în retur să câștigăm meciul.”

În încheiere, Denis Alibec a mai spus: „Pe Arena Națională, suporterii ne vor împinge de la spate, sperăm să fie alături de noi, nu să ne huiduie și probabil vom face un meci foarte mare. Este o pierdere foarte mare pentru retur, prin eliminarea lui Pintilii. Era unul din cei mai importanți jucători din echipă. Să sperăm că va juca și Budescu și Bălașa în retur, pentru că avem nevoie de amândoi.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii