Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Ianuarie 2017

Denis Alibec a debutat la FC Steaua, în partida amicală cu FK Qarabag

Steaua-Qarabag-0-2-meci-amical

Miercuri, FC Steaua a întâlnit în cadrul pregătirilor de iarnă din Antalya, formația FK Qarabag, care ocupă prima poziție în campionatul din Azerbaidjan, meci pe care l-a pierdut cu scorul de 2-0. Cele două goluri ale azerilor, au fost marcate de Dino Ndlovu, '26 și Muarem, '59.

Denis Alibec a debutat la FC Steaua, dar nu a reușit nicio acțiune periculoasă de poartă, neavând în spate un jucător de talia lui Budescu, pentru a-l pune în valoare. Cealaltă achiziție importantă din atacul FC Steaua, fostul dinamovist Gnohere, nu a jucat, nefiind nici rezervă pentru acest joc.

Antrenorul principal al FK Qarabag, Gurban Gurbanov și-a exprimat punctul de vedere cu privire la meciul amical cu FC Steaua, pe Facebook, declarând: "A fost un meci interesant. Fiecare joc este important. In acesta, rezultatul nu ne satisface. Ne-am comportat bine în acest meci. Jucatorii pe care i-am trimis în teren si-au indeplinit sarcinile trasate. Victoria este benefică pentru noi.

Următorul meci al echipei FC Steaua, va fi marți, împotriva echipei Vardar Skopje, din campionatul Macedoniei.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii