București, 20 Decembrie 2016

Denis Alibec: Sper, ca și la Steaua, să fac meciuri la fel de bune ca și aici

Denis-Alibec-decembrie-2016

Luni, într-un meci al etapei a 21-a, disputat la Mediaș, Astra Giurgiu a reușit să câștige toate cele trei puncte, împotriva revelației echipei nou promovate, Gaz Metan, datorită singurului gol marcat de către Denis Alibec, în minutul 55.

Astra Giurgiu, intră în vacanța de iarnă de pe locul 7 în clasament, cu 29 puncte, fiind la 1 punct de plutonul de echipe care vor juca în play-off. În același timp, echipa lui Cristi Pustai, Gaz Metan, se situează pe locul 3, cu 37 puncte.

Atacantul Denis Alibec, a declarat după ultimul joc sub tricoul echipei Astra, la televiziunea Digi, următoarele: "Mă bucur că i-am ajutat, să fim aproape de play-off. Eu cred că echipa Astra, merită să fie acolo sus și să se bată la campionat. A fost un meci emoționant, fiind și ultimul, dar asta este viața, trebuie să mergem înainte. Mă bucur de perioada care am petrecut-o aici și cred că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Sper, ca și la Steaua, să fac meciuri la fel de bune ca și aici."

Întrebat dacă îl așteaptă și pe Budescu la FC Steaua, Alibec a spus: "Depinde dacă dă nea Gigi banii care ar vrea. Nu știu dacă îi dau drumul chinezii, întrebați-l pe el mai bine. Singurul regret este că nu pot să joc alături de ei, în primăvara europeană, dar sper să mergem cu FC Steaua în Champions League și va fi ok. Este greu să-mi i-au la revedere de la Șumudică, m-a pupat de 100 de ori, ce să facem, mergem înainte!"

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii