București, 21 Noiembrie 2016

Denis Alibec: Cred că ne-am trezit după meciul cu Dinamo!

Denis-Alibec-nov-2016

După victoria de duminică a echipei Astra, în deplasarea de la Craiova, scor 1-0, dintr-un penalty scos de către Denis Alibec și transformat de Cristi Săpunaru, rezultatul le dă speranțe elevilor lui Șumudică de a prinde un loc de play-off.

Atacantul Denis Alibec, a declarat imediat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "După părerea mea, am făcut un joc foarte bun în această seară. Cred că ne-am trezit după meciul cu Dinamo, care a fost un șoc pentru noi și suntem aproape de play-off și sperăm să mergem acolo."

"Era normal să fie un meci tensionat, pentru că, Craiova este pe locul 2, este o echipă puternică, noi suntem Campioana României și cred că s-a văzut lucrul acesta. Normal că am jucat și pentru Steaua, din iarnă mă duc acolo, ce să fac! Nu glumesc. Am făcut-o pentru echipă și pentru mine în primul rând."

Despre meciul cu Austria Viena din grupele Europa League de joi, Alibec a spus: "Mergem la Austria Viena să câștigăm. Ne trebuie neapărat cele trei puncte ca să sperăm la calificare. Sunt foarte obosit acum, sper să-mi revin până la meciul cu Austria Viena, mergem înainte și sper să scap fără operație la genunchi."

"Cei de la Craiova, în seara aceasta, nu cred că ne-au pus mari probleme. Nu au avut mari ocazii, dar în restul meciurilor, au jucat un fotbal foarte bun și și-au creat foarte multe ocazii. La faza penalty-ului, m-am băgat în fața lui, m-a împins și eu cred că este o decizie corectă a arbitrului", a spus în încheiere Denis Alibec.

Autor, Alexandru Neață