Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Februarie 2017

Denis Alibec: Aproape 5 kg am slăbit în acest cantonament

Denis-Alibec-febr-2017

Recent întors din cantonamentul din Antalya, cu noua sa echipă, FC Steaua, Denis Alibec, spune că a slăbit 5 kilograme, în urma antrenamentelor grele și a meciurilor de pregătire.

Joi, la televiziunea Digi, Denis Alibec a declarat următoarele: "Aproape 5 kg am slăbit în acest cantonament și cred că este de ajuns. A fost cam ce ne-a trebuit pentru această perioadă. Eu sunt jucător profesionist și trebuie să mă acomodez oriunde mă pune mister și trebuie să-mi fac treaba. Se vede că nu am jucat împreună, dar sigur o să ne cunoaștem împreună și o să se vadă lucrul acesta."

Întrebat cum vede faptul că FC Steaua a luat totuși 9 goluri în aceste amicale, Denis Alibec a răspuns: "Nu știu, contează și meciurile amicale, dar cum am mai spus, ești foarte încărcat psihic și cred că s-a văzut lucrul acesta."

Despre faprul că Budescu, nu a ajuns și el în această iarnă la FC Steaua, Alibec a spus: "Eram foarte bucuros când am auzit că va semna, dar asta este viața, trebuie să mergem înainte și fără el. Am vorbit cu el și a spus că îi pare și lui rău că nu a putut să vină."

Denis Alibec a comentat și faptul că, așa de repede a purtat banderola de căpitan al echipei, spunând: "Nu mă așteptam, dar sunt foarte bucuros că am purtat banderola de căpitan. Este o onoare pentru mine și sper să nu dezamăgesc pe nimeni."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii