Del Bosque: Va fi dificil
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Del Bosque: Va fi dificil

Del-BosqueBucurești, 10 decembrie 2013. Vicente del Bosque consideră că Spania are o sarcină dificilă în urma tragerii la sorți pentru Cupa Mondială din Brazilia de anul viitor. Spania a fost extrasă la tragerea la sorți alături de Olanda, Chile și Australia în grupa B și a mărturisit că nu va fi ușor atunci când începe să își apere trofeul câștigat în Africa de Sud, în urmă cu patru ani. "Nu a fost o tragere la sorți ușoară pentru noi și, de fapt, aceasta este destul de complicată.

Există, de asemenea, alte grupe dificile, cum ar fi cea care implică Italia, Uruguay și Anglia, dar eu trebuie să spun că sarcina noastră este dificilă. "I-am spus unor prieteni apropiați în această dimineață că ne ajunge Olanda în primul joc și că ne este deosebit de dificil", a declarat el pentru postul de televiziune Cuatro. "Chile este incomodă pentru orice adversar. Aceastaface presiune și are unii jucători iscusiți și poartă anumite nume. "Olanda a schimbat modul în care juca, dar au nume precum Rafael Van der Vaart , Arjen Robben și Robin Van Persie, în timp ce Australia este o echipă necunoscută care s-a calificat din grupul asiatic''.

Del Bosque a apreciat faptul că, primul joc va fi împotriva olandezilor. "Este bine pentru mentalitate. Atunci când joci cu o echipă mai slabă există o problemă cu concentrare", a argumentat el .

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash