Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Declarație de presă, a Președintelui FRF, Răzvan Burleanu
 

 
București, 28 Ianuarie 2016.

Declarație de presă, a Președintelui FRF, Răzvan Burleanu

Razvan-Burleanu-2016Miercuri după amiază, după ședința Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, Președintele FRF Răzvan Burleanu, a făcut o declarație, legat de tensiunile existente, ca urmare a stagiului de pregătire din Antalya, al Echipei Naționale.

Răzvan Burleanu a declarat: "Stagiul de pregătire al Echipei Naționale, putea avea loc în Bahraim, unde puteam avea jocuri amicale, cu două echipe naționale din Orientul Mijlociu, iar a doua variantă era cea din Spania, unde la fel, erau deja pregătite, erau deja acordurile făcute cu Egipt și Andorra. La solicitarea domnului Iordănescu, pentru a avea jucătorii cât mai aproape de echipele de club, a fost luată această decizie, ca să organizăm acest cantonament în Turcia".

Întrebat de ziariști, dacă vor fi luate măsuri, pentru că Steaua nu și-a lăsat jucătorii în Antalya, Răzvan Burleanu a spus: "Dacă ar trebui să existe sancțiuni, aceste sancțiuni ar trebui să meargă, exclusiv în ceea ce privește clubul și nu jucătorii. De ce spun acest lucru, fiindcă atât timp cât ai o bază îngustă de selecție, orice sancțiune, s-ar reflecta automat, în jocuri mai puține în picioare pentru jucătorii care îi ai".

"Le mulțumesc personal, în numele Federației Române de Fotbal, lui Marius Șumudică, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Daniel Mogoșanu și Edi Iordănescu în același timp, care au înțeles, care sunt obiectivele noastre, ale fotbalului românesc", a mai spus Răzvan Burleanu.

Întrebat, ce îi transmite lui Reghecampf, Răzvan Burleanu a răspuns zâmbind: "Ce să-i transmit? Îi doresc să-și îndeplinească obiectivele la nivel de echipă de club".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.