București, 06 Octombrie 2016

Declarația selecționerului Christoph Daum, cu o zi înaintea plecării în Armenia, pentru jocul de sâmbătă

Înaintea dublei din preliminariile Cupei Mondiale, Rusia 2018, cu Armenia și Kazahstan, din datele de 8 și respectiv 11 Octombrie, selecționata României se află în cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Miercuri sub conducerea selecționerului Christoph Daum, a avut loc un antrenament intensiv, care a durat două ore, urmând ca joi, ultimul antrenament să se desfșoare pe terenul sintetic de la Buftea, după care vor pleca în Armenia.

După antrenamentul de miercuri, selecționerul Christoph Daum, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Orice aș face și orice aș schimba, voi fi judecat după rezultate. Voi știți problemele de la Echipa Națională, mai bine decât mine și ce ar trebui să schimbăm aici. Și dacă venea un selecționer român, putea veni oricine și Guardiola, tot trebuia să existe un întreg proces de schimbare, făcut pas cu pas".

Daum a mai spus: "Pot spune că, lucrez pentru această echipă, dacă este nevoie și 25 ore pe zi. Înțeleg criticile și critica este importantă, pentru că te face să devii mai bun. Când sunt în Europa, oamenii mă întreabă despre fotbalul românesc. Prima întrebare care le-aș adresa-o celor din Premier League, ar fi: Numește-mi un fotbalist român! Ok, poate unii îl știu pe Stanciu, dar apoi s-a terminat".

"Oricum, o să merg pe calea mea. Nu mă voi considera cel mai bun acum, dacă obținem rezultate, dar nici nu voi dispărea, dacă va fi o dezamăgire. Chiar dacă căștigi 8 meciuri consecutive și îl pierzi pe al 9-lea, a dou zi apare în ziare, numele noului antrenor. Am un feedback de la Adam Nawalka, a jucat cu Polonia acolo. Suntem prieteni buni și mi-a spus: Suntem fericiți că am scăpat fără accidentări de pe acest gazon. Dacă ați văzut și Germania când a jucat acolo, a câștigat cu mare noroc", a încheiat selecționerul Christoph Daum.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate