Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 August 2017

Declarația lui Mihai Pintilii, la conferința de presă, cu o zi înaintea confruntării cu Plzen

Mihai-Pintilii-FCSB

Mijlocașul echipei FCSB, Mihai Pintilii, de 32 ani, a susținut marți, cu o zi înaintea confruntării cu Viktoria Plzen, din returul manșei secunde a rundei a 3-a, a preliminariilor UEFA Europa League, din deplasare, o conferință de presă, alături de antrenorul Nicolae Dică.

În cadrul conferinței de presă, transmisă de televiziunea Digi, Mihai Pintilii, a spus că dacă FCSB nu marchează, nu se va califica pentru play-off. În altă ordine de idei, Mihai Pintilii, a făcut precizări cu privire la preluarea banderolei de căpitan al echipei, de la Denis Alibec.

Mihai Pintilii, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „Este clar că, trebuie să marcăm gol sau goluri, pentru ca să putem să ne calificăm mai departe. Deci, vom face totul ca să atacăm și să înscriem unul sau două goluri. Toți cei 11 jucători care vom intra pe teren, va trebui să dăm totul. Important este să nu mai facem greșelile din meciul trecut și atunci vom avea un meci mult mai ușor.”

În legătură cu banderola de căpitan, în care Mihai Pintilii declarase că este al doilea căpitan, a spus: „O să vă explic mâine, după meci, pentru că acum n-are rost.”

Despre faptul că Budescu nu va juca, datoriită unei accidentări din meciul tur, Pintilii a spus în încheiere: „Pot să zic că este o pierdere importanță, a demonstrat și la ora actuală, este jucătorul care ne lipsește cel mai mult și chiar aveam mare nevoie de el. Păcat că s-a accidentat, acum trebuie să se recupereze și îl așteptăm cu mare drag.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii