București, 29 Iulie 2018

Declarația lui Denis Alibec, după ce a redebutat la Astra Giurgiu, în partida cu Iași, scor 1-1

Iasi-Astra-1-1

Atacantul Denis Alibec, a redebutat într-un meci oficial pentru Astra Giurgiu, după ce un sezon întreg, aflat la FCSB, a avut evoluții cobtradictorii, sau mai bine spus, nu a fost folosit de Nicolae Dică pentru mai multe minute, sau nu a știut cum să și-l apropie și să-i dea încrederea necesară, pentru a juca la capacitatea lui, așa cum a evouluat anterior la Astra, având antrenor pe Marius Șumudică.

În partida disputată sâmbătă de Astra Giurgiu în deplasarea de la Iași, din cadrul etapei a 2-a, a Ligii 1 și încheiată cu un egal, 1-1, Denis Alibec a fost introdus de antrenorul Marius Măldărășanu pe parcursul reprizei secund și a avut o evoluție bună. Golurile au fost marcate de Frăsinescu, minutul 60, pentru Poitehnica Iași și Llullaku, minutul 81, din penalty, pentru Astra.

După meci, atacantul Denis Alibec, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Trebuia să fie 2-0, cel puțin pentru noi, dar acesta este fotbalul. Am luat un gol din nimic și ne-am făcut meciul greu. Sper la meciul următor, să reușesc să marchez. La FCSB, nu prea mai am prieteni pe acolo. Chiar nu mă mai interesează ce se întâmplă acolo. Pentru amenda care am primit-o de la FCSB, se ocupă agentul meu și pe mine nu mă mai interesează. După părerea mea, nu pot să-mi facă nimic.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Fabian-Delph

 

Citește și: Fabian Delph, mijlocaș Anglia: „A fost punctul culminant al carierei mele, să joc la Cupa Mondială”

Sâmbătă, pe stadionul din Saint Petersburg, Anglia și Belgia se vor confrunta în finala mică a Cupei Mondiale și va fi probabil o revanșă...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X