București, 06 August 2019

Declarația lui Dan Alexa, după victoria echipei Astra împotriva FCSB, scor 2-1

../Imagini-006-2019/Dan-Alexa

În ultima partidă a etapei a 4-a, Astra Giurgiu a învins FCSB, scor 2-1, urmare a golurilor marcate de Valentin Gheorghe, minutul 20, Denis Alibec, minutul 75, pentru Astra și respectiv, Răzvan Oaidă, minutul 28.

După acest rezultat, Astra se poziționează pe locul 6, cu 7 puncte, în timp FCSB, ocupă locul 9, cu numai 4 puncte din 12 posibile. Cu improvizații pe banca tehnică, după ce antrenorul Bogdan Andone a demisionat, în rolul de principal a fost Vergil Andronache.

Luni, după ce Astra a reușit să câștige partida cu FCSB, scor 2-1, tehnicianul echipei Astra, Dan Alexa, a declarat la televiziunea Telekom, în legătură cu episodul Ana Maria Prodan, următoarele: „Am fost deranjat de ce a declarat D-l Gigi Becali, sub nicio formă nu trebuia să o facă. Din punctul meu de vedere, D-l Becali este unul dintre patronii cei mai importanți din fotbalul românesc. Investește foarte mult, cumpără jucători de la toate cluburile din România. La mine nu este vorba de iertare, dar vă zic așa, ce a spus: La mine, care nu este bărbat, n-are ce căuta la Steaua, cred că Gigi Becali nu caută bărbați, asta este problema. Îi plac oameni supuși. Din păcate, jucătorii aceștia sunt excepționali, cam cei mai buni din România, dar dânsul este patron, hotărăște, este treaba lui. Acum două săptămâni, mi-am dat demisia, dar am avut șansă că D-l Niculae m-a întors și îi mulțumesc pe această cale, eu veneam după o retrogradare și dânsul mi-a dat șansă, Ca să colaborez cu D-l Becali, chiar dacă crede că nu sunt bărbat, n-aș accepta niciun fel de compromisuri.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Craiova-Sabail-3-2

 

Citește și: U Craiova trece de Sabail, scor general 6-4 și întâlnește Honved, în turul 2 preliminar al Europa League

Joi, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, formația Universitatea, a disputat meciul retur din turul 1 preliminar al Europa League, împotriva formației azere, Sabail...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X