București, 07 Octombrie 2019

Declarația lui Cosmin Contra la reunirea lotului de jucători pentru partidele cu Feroe și Norvegia

../Imagini-008-2019/Cosmin-Contra

Duminică, la Centrul Național de Pregătire al Echipei Naionale, a avut loc prima ședință de pregătire a tricolorilor, chiar dacă se mai așteptau să se alăture încă 8 jucători, din lotul convocat de selecționerul Cosmin Contra, pentru partidele oficiale cu Insulele Feroe din deplasare, ce va avea loc pe 12 Octombrie, orele 19:00 și cu Norvegia, orele 21:45, de acasă în data de 15 Octombrie. Meciurile din grupa F, sunt pentru calificările la turneul final al Campionatului European de fotbal de anul viitor.

Meciul cu Norvegia de pe Arena Națională se va disputa fără spectatori, în schimb, copiii până la 14 ani, însoțiți de câte un adult, în proporție de 10:1, au acces la meci. Până în prezent, au fost primite cereri de la peste 12000 de copii și însoțitori, prin email, care vor să vadă meciul, iar perioada de înscriere este până pe 09 Octombrie. Ambele partide vor fi transmise în direct la televiziune de Pro-TV.

Antrenorul Cosmin Contra, a declarat duminică, cu ocazia reunirii lotului de jucători, în fața camerelor de luat vederi, următoarele: „Ne așteaptă o deplasare destul de grea în Feroe, dar avem timp să ne mentalizăm și să ne pregătim pentru acest meci. Vom ajunge acolo cu două zile înainte de disputarea meciului, tocmai să ne obișnuim cu schimbarea de temperatură și cu terenul artificial. Nu avem scuze, ca la ora meciului să nu fim pregătiți din toate punctele de vedere. Trebuie să tratăm cu mare seriozitate acest meci, pentru că este cel mai important. Formația de start o voi alcătui în funcție de ce voi vedea la antrenamente și cu jucătorii pe care-i simt că pot avea un randaent ridicat la ora jocului.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Gaz-Metan-v-U-Craiova-2-3

 

Citește și: Primul succes al lui Victor Pițurcă, după al doilea joc pe banca Universității Craiova

După eșecul din etapa a 9-a, de pe teren propriu al Universității Craiova cu FCSB, în care Victor Pițurcă a debutat pe bancă, într-un meci greu...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X