București, 23 August 2019

Declarația lui Bogdan Argeș Vintilă, la instalarea în funcția de antrenor principal la FCSB

../Imagini-007-2019/Bogdan-Vintila-FCSB

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Gheorghe Becali, finanțatorul clubului FCSB, însoțit de fostul arbitru Alexandru Tudor și-a prezentat noul antrenor principal, Bogdan Argeș Vintilă, care va intra în atribuțiuni, imediat după conferință. Becali nu a vrut să spună pentru ce perioadă are valabilitate contractul, dar în schimb, a spus că nu se va mai implica în schimbările jucătorilor din timpul jocurilor, prin telefon. Totuși Becali a spus că transferurile le va apoba numai el, întrucât sunt banii lui la mijloc.

Noul tehnician al FCSB, Bogdan Argeș Vintilă a declarat următoarele: „Am venit cu drag, pentru că am venit să muncesc pentru un creștin. Eu văd partea bună a lucrurilor și partea bună a omului, restul pentru mine nu contează. Sunt foarte bucuros că voi lucra cu jucători foarte buni, pentru că la FCSB sunt jucători cu calitate. Eu am mai lucrat și cu Crețu și cu Popa, Vână, Tănase, Coman, Nedelcu și pe care-i cunosc foarte bine, le știu potențialul. Asta m-a făcut să vin aici, pentru că simt că și-au pierdut puțin calea și trebuiesc puși pe calea cea dreaptă și pregătiți așa cum trebuie. Prea multă vorbărie nu prea îmi place, mie îmi place să merg la muncă, să muncesc. Ne așteaptă o săptămână dificilă, nu foarte grea, în care trebuie să ne organizăm foarte bine. Va urma o pauză cu ocazia jocurilor Naționalei. Până atunci, trebuie să gestionăm bine fiecare zi, fiecare antrenament. Avem un lot numeros și în care putem face lejer, două echipe competitive și bune. Cu siguranță, jucătorii își vor recăpăta încrederea.”

Întrebat de jurnaliști, pe ce perioadă va dura contractul, Bogdan Vintilă a spus: „Cât vrea bunul Dumnezeu, pentru mine cuvântul este contract. Rezultatele te țin”. Becali a intervenit și a spus: „Este confidențial, acum jurnaliștii încearcă, de-alea așa...” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Gheorghe-Hagi

 

Citește și: FC Viitorul este egalată de Sepsi, în ultimul minut de joc, scor 2-2, într-un meci din etapa a 4-a

Duminică la Sfântu Gheorghe, echipa locală Sepsi a reușit să o încurce pe Viitorul, egalând în ultimul minut al prelungirilor, reușind astfel al 4-lea egal...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X