București, 24 August 2019

Declarația antrenorului Viorel Moldovan, după egalul înregistrat la Iași, în partida Politehnica v Chindia

../Imagini-007-2019/Mihai-Vodut

Vineri într-un meci al etapei a 7-a, disputat la Iași între Politehnica și Chindia Târgoviște, a fost înregistrat un rezultat de egalitate, scor 2-2, după ce oaspeții au revenit pe tabelă, de la scorul de 2-0.

Pentru Politehnica Iași, au marcat Loshaj, minutul 15 și Horșia, minutul 23, respectiv Neguț, minutul 28 și Voduț, minutul 50, pentru Chindia. Formația Politehnica, care se află după acest rezultat pe primul loc al clasamentului cu 15 puncte, cu unul mai mult față de ocupanta locului secund, CFR Cluj (cu un joc mai puțin disputat), nu a prins o zi tocmai bună, probabil jucătorii au fost inhibați de posibilitatea trecerii pe prima poziție a clasamentului.

După meci, antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a declarat la televizunea Digi, următoarele: „Avem această forță să recuperăm, mi-aș dori să începem jocurile mult mai bine și să nu oferim adversarilor posibilitatea să înscrie. Din păcate, am revenit de la 2-0 pentru Poli Iași, știam că vom avea un meci dificil, împotriva unei echipe care joacă un fotbal de calitate. Nu întâmplătoare este poziția lor în fruntea clasamentului, o echipă cu bună dinamică de joc. Satisfacția este cu atât mai mare că, am reușit să obținem un punct muncit și meritat, pe un teren dificil, împotriva unui adversar incomod. Am revenit, le-am spus și la pauză că ne trebuie golul doi.”

„Puteam să obținem mult mai mult de la acest joc. Dar până la urmă sunt mulțumit că am revenit de la 2-0, întrucât am avut o organizare defensivă excelentă și am luat un punct, cu mult sacrificiu și multă muncă. Am încercat să nu le dăm voie să construiască, am făcut un pressing destul de avansat, ofensiv chiar în anumite momente. Știam că ei dezvoltă jocul de la nivelul liniei defensive, chiar și prin portarul Rusu, încearcă să construiască, să aducă mingea spre poarta adversă. Am încercat să blocăm culoarele, dar am fost surprinși la cele două goluri și nu numai”, a spus în încheiere Viorel Moldovan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Mario-Rondon

 

Citește și: CFR Cluj și Celtic au terminat la egalitate, în prima manșă a turului 3 preliminar din Champions League

Miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj și Celtic s-au confruntat în prima manșă din turul 3 preliminar al Champions League, scor final 1-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X