București, 10 Ianuarie 2016.

Debut de vis al lui Zidane, scor 5-0, cu Deportivo La Coruña

Gareth-Bale-hat-trickZinedine Zidane a debutat pe banca tehnică, din postura de antrenor principal, al uneia intre cele mai titrate echipe din lume, Real Madrid, pe teren propriu, cu o victorie de vis, scor 5-0, împotriva echipei Deportivo La Coruña.

Real Madrid a deschis relativ repede scorul, după numai 16 minute de joc, prin Karim Benzema, cu o deviere cu călcâiul a acestuia din 8 metri.

Din minutul 22, Real Madrid se desprinde pe tabelă, scor 2-0, urmare a golului marcat cu un șut cu capul al lui Gareth Bale.

Cristiano Ronaldo încearcă și el să marcheze, cu un șut pe colțul lung din 14 metri, mingea a trecut puțin pe lângă bară (minutul 25).

Din centrarea lui Gareth Bale, Ronaldo reia cu capul în minutul 39, din 6 metri, mingea lovește stâlpul porții.

Cristiano Ronaldo centrează perfect pentru Gareth Bale, în minutul 50, iar acesta majorează scorul la 3-0, cu un șut pe jos din 12 metri.

Din minutul 63, Real conduce cu 4-0, Gareth Bale realizează hat-trick-ul, cu un șut cu capul, în urma unui corner.

Benzema marchează pentru 5-0, realizând dubla, cu un șut puternic din 8 metri, în urma unei acțiuni prelungite de atac, în minutul 90, stabilind astfel scorul final al partidei.

Galezul Gareth Bale, autorul unui hat-trick a declarat: "Zidane va fi un mare antrenor. Trebuie să continuăm în acest fel, așa cum am făcut-o înainte".

Zinedine Zidane a declarat după meci următoarele: "Ori de câte ori se va câștiga un meci, atunci antrenorul poate fi doar fericit și eu sunt fericit. Ce mi-a placut cel mai mult, a fost atitudinea tuturor, cei care au jucat și cei care nu au jucat. Nu este ușor să câștigi un meci cu 5-0, împotriva unei echipe ca Deportivo si eu sunt fericit după primul nostru joc și primele patru zile de pregătire. Acesta este doar inceputul, iar noi, vom trebui să ne îmbunătățim jocul, cu privire la recuperarea mingiei, dar trebuie să luăm lucrurile încet. Este nevoie de timp".

După această etapă, Real Madrid ocupă locul 3, cu 40 puncte, în spatele lui Atletico, locul 2 cu 41 puncte și Barcelona, locul 1 cu 42 puncte. Deportivo La Coruña ocupă locul 9 cu 27 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.