București, 26 Septembrie 2018

Debut cu victorie pentru Claudiu Niculescu, pe banca lui Dinamo, în 16-zecimile Cupei, cu Dacia Brăila

Dacia-Braila-v-Dinamo-1-3-Cupa

Pe stadionul Oțelul din Galați, s-a disputat marți partida din 16-zecimile Cupei României, dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo București, la capătul căreia, Dinamo a câștigat cu scorul de 3-1.

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei Dinamo, a debutat astfel cu victorie, la primul meci de când a fost numit pe banca tehnică, în locul lui Florin Bratu. Divizionara B, Dacia Unirea Brăila, condusă de pe bancă tot de un fost dinamovict, Florentin Petre, se află pe ultimul loc al clasamentului Ligii a 2-a, fără nicio victorie, după 8 etape.

Pentru Dinamo au marcat Ricardo Grigore, minutul 6, iar Dan Nistor a realizat dubla, în minutele 8 și 71, în timp ce pentru Dacia Unirea Brăila, a marcat Mihai Maxin, minutul 21.

Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni, de la brăileni a fost eliminat jucătorul de origine chineză, Li Yuefeng, în minutul 68, iar Sorescu a văzut și el cartonașul roșu, în minutul 88.

Jucătorul dinamovist Subotici, a ratat cea mai mare ocazie de gol în minutul 41, atunci când de la un metru, cu poarta goală, a șutat puternic în bara transversală!

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gaz-Craiova-3-2-et-8

Citește și: Atleți și evenimente sportive în mediul online

În societatea din zilele noastre, procentul celor care utilizează în mod regulat platformele de comunicare online este într-o continuă creştere...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X