București, 20 Aprilie 2019

Debut cu victorie al lui Corneliu Papură, pe banca Universității Craiova

../Imagini-003-2019/Astra-Craiova-0-1

Vineri, la Giurgiu, într-un meci al etapei a 6-a din play-off, U Craiova, cu un nou antrenor pe bancă Corneliu Papură, a câștigat cu scorul de 1-0, împotriva echipei Astra.

Victoria echipei craiovene a fost pe deplin meritată, ținând cont de ocaziile de gol create, printre care și ratarea unui penalty, de către Fortes, în minutul 61, la scorul de 0-0. Tânărul atacant al U Craiova, Valentin Mihăilă a reușit să marcheze în minutul 69, cu un șut cu capul, fiind la prima reușită în Liga 1. Singura ocazie de gol a echipei Astra a fost cea a lui Valentin Gheorghe, din minutul 78, atunci când mingea a șters bara transversală.

Cu gândul la returul semifinalei din Cupa României, ce va avea loc miercuri cu CFR Cluj, elevii lui Costel Enache, au dat impresia că meciul cu U Craiova, a fost unul fără miză. Axați pe câștigarea campionatului, la fel au procedat și jucătorii echipe CFR Cluj, în meciul tur din semifinala Cupei cu Astra, l-au tratat superficial și au pierdut cu scorul de 3-1. Pentru craioveni, miza este locul 3, care îi asigură o participare în cupele europene sau câștigarea Cupei României. Returul de joi cu FC Viitorul, din semifinala Cupei României, ce va avea loc la Ovidiu, este unul destul de dificil, întrucât pornesc cu un handicap, după ce au pierdut pe Ion Oblemenco cu scorul de 2-1.

Antrenorul echipei U Craiova, Corneliu Papură, care are un contract valabil până în vară, a declarat după victoria cu Astra Giurgiu, următoarele: „Cred că am meritat victoria, am avut o posesie mult mai bună, adversarul și-a creat o singură situație, pe o contră. Cred că puteam să tranșăm meciul mult mai repede, având în vedere situațiile pe care ni le-am creat. La penalty-uri, este problema și de concentrare și de inspirația pe care o ai, se poate rata. Important este că avem un grup cu calități foarte bune. Fortes nu a marcat până acum, dar cu siguranță o va face, are calități de vârf extraordinare și de forță și de tehnică. Meciul de Cupă cu VIItorul, este cu siguranță important, având în vedere că avem de recuperat și trebuie să marcăm. Să sperăm că vom concretiza mult mai mult din situațiile posibile ce le vom avea.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Cagliari-Juventus-0-2

 

Citește și: Juventus învinge Cagliari în deplasare, în etapa intermediară cu numărul 30, din Serie A

Marți, pe stadionul Sardegna Arena, într-un meci al etapei a 30-a, Juventus a câștigat cu scorul de 2-0, împotriva echipei gazde Cagliari, în prezența...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X