Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Iulie 2017

Debut cu dreptul la prima participare în competițiile europene, al echipei FC Viitorul!

Viitorul-Apoel-1-0

Campioana României, FC Viitorul, a debutat cu dreptul la prima participare în competițiile europene, învingând Apoel Nicosia, scor 1-0, în prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League.

Singurul gol al partidei disputate miercuri pe stadionul Central din Ovidiu, a fost marcat din lovitură liberă de la 30 metri de Cristi Ganea, în minutul 75, care a făcut și diferența pe tabela de marcaj.

Prima repriză a aparținut în totalitate elevilor lui Gică Hagi, ratând ocazii clare de gol, cea mai importantă fiind cea a lui Țîru, din minutul 45+3, șut cu capul și mingea a trecut milimetric pe lângă bară!

În ultimul minut al prelungirilor, George Țucudean a fost eliminat, primind al doilea cartonaș galben, pentru o intrare imprudentă, faultând portarul ciprioților, Waterman.

Autorul golului splendid, din minutul 75, Cristi Ganea, a declarat după meci la postul de televiziune TVR 1, următoarele: „A fost un meci foarte greu și foarte reușit de echipa noastră. Mă bucur enorm că am marcat și vreau să-mi felicit colegii pentru felul în care au făcut-o și felul în care ne-am dăruit. La lovitura liberă, sincer aveam o presimțire bună. Mă bucur că am reușit să marchez și că execuțiile mele aduc puncte la echipă. Mi-aș da nota 10 pentru execuție. Am văzut cum s-a dus mingea. Am vrut să dau peste zid, văzând portarul că stă pe partea opusă și am zis că dacă dau peste zid și trece, este gol!”

Returul acestui meci va avea loc pe 2 August, de la orele 20:00, iar echipa care se va califica, indiferent de ce va face în play-off, va merge ori în grupele Champions League, dacă câștigă în play-off, sau în grupele Europa League, dacă pierde.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii