Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Iulie 2017

Debut cu dreptul al Astrei Giurgiu, în turul 2 preliminar al Europa League

Astra-Zira-3-1

Joi, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, Astra Giurgiu a câștigat cu scorul de 3-1, meciul cu echipa azeră Zirä, din prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League. Returul va avea loc peste o săptămână, la Baku.

Cu Edi Iordănescu pe bancă și cu o echipă aproape în totalitate schimbată față de sezonul trecut, prin victoria obținută, Astra Giurgiu a luat o opțiune serioasă pentru accederea în turul 3 preliminar. Astăzi, de la orele 14:00, va avea loc tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar și vom vedea cu ce echipă va juca Astra Giurgiu, în cazul calificării.

Cel mai bun jucător al echipei giurgiuvene, a fost Alexandru Ioniță, autorul primului gol din minutul 31. Au mai înscris Alexandru Dandea, minutul 55 și Le Tallec, minutul 74. Pentru Zirä a marcat Sadygov, minutul 34.

După meci, Alexandru Ioniță a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez și să demonstrez în continuare valoarea mea. Cred că am ajutat foarte mult echipa în această seară, dar până la urmă toți merităm felicitări pentru acet meci. Trebuie să fim concentrați și în retur, pentru ca să ne calificăm mai departe. Am fost temători la începutul meciului, pentru că este primul meci oficial. Ei aveau deja două meciuri oficiale și credeam că o să aibe un ritm de joc mai ridicat decât al nostru.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii