București, 18 Ianuarie 2019

Debut al lui Mihai Teja pe banca FCSB, cu un egal, în amicalul cu FC Luzern

../Imagini-dec-2019/FCSB-Luzern-0-0

Joi, în primul amical al FCSB disputat în cantonamentul din Spania, împotriva echipei din Elveția, FC Luzern, scorul a fost 0-0 și am consemnat astfel debutul pe banca tehnică a lui Mihai Teja și a jucătorilor nou veniți, Florentin Matei și Adrian Stoian, ambii evoluând câte o repriză, cu precizarea că Matei a fost schimbat datorită unei accidentări.   

Evoluția jucătorilor FCSB a fost una promițătoare, ținând cont că se află la începutul pregătirilor, în comparație cu jucătorii FC Luzern, care au fost la penultima partidă de verificare în cantonamentul din Spania.

Mihai Teja mai are de lucrat la faza de apărare, pe partea lui Morais au fost unele sincope. Portarul Bălgrădean a avut o intervenție excelentă în minutul 72, salvând-uși echipa de la primirea unui gol, la șutul lui Olivier Custodio, complet liber la 7 metri.

Jocul echipei FCSB, a fost analizat pe site-ul echipei FC Luzern: „Recordmenă a numărului de campionate câștigate în România, FCSB a avut, evident, probleme cu jocul defensiv al elvețienilor. Est-europeni nu au putut pune presiune, iar o victorie a Lucernei ar fi fost meritată.”

Următoarea partidă amicală a FCSB este programată Duminică, de la orele 17:00, împotriva echipei din China, Shangai Shenhua, care ocupă locul 7 în canpionat.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Huesca-Betis-2-1

Citește și: După aproape cinci luni, Huesca obține a doua victorie în La Liga, scor 2-1 cu Real Betis

Sâmbătă, pe propriul teren, Huesca obține victorie în partida cu Real Betis, scor 2-1, în etapa a 18-a, din La Liga, obținând astfel primul succes...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X