Deac: Am practicat un fotbal de calitate

CFR-Gaz_Metan-3-1București, 16 Mai 2014. În ultimul meci al sezonului desfășurat pe teren propriu, CFR Cluj a reușit o victorie cu scorul de 3-1, în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș.

Golurile au fost marcate pentru CFR Cluj de către Deac, minutele 10 și 74, Trtovac, minutul 71 (autogol) și respectiv Bawab, minutul 53 pentru Gaz Metan.

Ciprian Deac, autorul a două goluri a declarat după meci la Digi Sport, următoarele: "Gaz Metan a fost mereu o echipă care ne-a încurcat în ultimii ani. Mă bucur că i-am învins în sfârşit. S-a văzut şi azi că în ultima vreme am practicat un fotbal de calitate. Rezumatul acestui campionat este că ne-am propus multe şi am reuşit prea puţine. Ne-am trezit prea târziu. Situaţia de la Dinamo o ştiu doar din ziare. Ce ştiu eu este că suntem pregătiţi să jucăm într-o cupă europeană. Acest club a fost obişnuit cu competiţiile continentale."

Tehnicianul gazdelor Vasile Miriuță a spus: "Nu știu dacă aceste trei victorii reprezintă o performanță. Am avut acum un meci foarte greu, cu o echipă masivă și periculoasă la fazele fixe. Băieții au avut determinare, atitudine, au fost profesioniști și vreau să-i felicit. Jos pălăria pentru ei! Am avut probleme la început, au fost puncte multe pierdute, dar apoi au demonstrat că sunt jucători de mare valoare. Am făcut meciuri senzaționale în ultimele etape, am pierdut doar cu Astra și sunt mândru că antrenez astfel de jucători minunați".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.