Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Ianuarie 2017

De Amorim: Avem un lot foarte valoros, dar trebuie să vedem și în teren

William-De-Amorim-2017

FC Steaua București, aflată în stagiul de pregătire din Antalya, a susținut joi, al treilea meci amical cu Terek Grozny, la capătul căruia, scorul a fost egal, 1-1. În minutul 57, Gabriel Enache a marcat din penalty.

După meci, William De Amorim, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Este o perioadă de pregătire, o perioadă mai grea dar, încet, încet, încercăm să facem meciuri mai bune. De acum simțim oboseala, pentru că suntem în pregătire."

Întrebat, cum este cu Denis Alibec și Gnohere în atac, De Amorim a spus: "Se vede că au calitate, sunt jucători care știu să țină de minge. Și pentru ei acum este greu, pentru că sunt noi la echipă. Ca jucători, avem un lot foarte valoros, dar trebuie să vedem și în teren. La noi, totdeuana este presiune, pentru că tot încerci să câștigi, să fii pe primul loc. Denis se știa de mult cu mulți jucători de aici, au fost și colegi la națională, s-a integrat foarte bine și s-a văzut pe teren".

Următorul meci amical al FCSB este sâmbătă 28 Ianuarie, cu Slovan Bratislava, urmând pe 31 Ianuarie să se confrunte cu Wisla Cracovia, iar ultima partidă din Antalya este pe 2 Februarie cu Hajduk Split.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii