căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Royal wedding, 29 aprilie 2011

David şi Victoria Beckham, invitati la nunta Alteţei Sale Regale Prinţul William de Wales KG cu Miss Catherine Middleton la Westminster Abbey

   
    Add to Mixx!

David-şi-Victoria-BeckhamDavid şi Victoria Beckham sunt printre cele 1900 persoane invitate la nunta de Prinţul William şi Kate Middleton . Invitaţia oficială pentru 29 aprilie la ceremonia de la Westminster Abbey, au fost expediate la începutul acestei săptămâni.

Palatul St James's a ales să nu publice lista de invitati oficial, dar se crede că aproximativ jumătate dintre cei care vor participa sunt din familie şi prietenii ai cuplului fericit. Restul invitatilor va consta din oameni dintr-o varietate de medii. Un număr de lucrători de caritate au fost incluse pe lista de invitaţi, împreună cu militari răniţi în Afganistan şi Irak. Toti acestia, vor fi însoţiţi de o mână de celebrităţi, inclusiv Beckham. O absenta notabila din lista de invitati este Ducesa de York, fosta soţie a prinţului Andrew. Deşi 1900 de persoane vor participa la ceremonia de nunta, doar 650 au fost invitati la recepţia oficială de la Palatul Buckingham.

Alexandru N.


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash