Fotbal flash-Welcome to my website

 

David Gill, respinge postul din comitetul executiv FIFA

David-Gill-si-BlatterBucurești, 30 Mai 2015. Vice-președintele fotbalului englez, David Gill a confirmat sâmbătă, că nu va prelua postul în comitetul executiv FIFA, ca urmare a realegerii lui Sepp Blatter în funcția de președinte al FIFA.

Fostul director executiv al echipei Manchester United, David Gill, în vârstă de 57 de ani, a fost ales acum două luni pentru un mandat de patru ani, dar nu a participat la ședința primului comitet executiv de sâmbătă în urma realegerii lui Blatter pentru al cincilea mandat.

David Gill, a declarat sâmbătă presei britanice următoarele: "Această acțiune nu este ceva ce se ia ușor, dar evenimentele teribile și dăunătoare din ultimele trei zile, m-au convins că nu este oportun să fiu un membru al comitetului executiv FIFA, sub actuala conducere".

"Eu recunosc că domnul Blatter a fost ales în mod democratic și îi doresc succes în abordarea multor probleme tulburătoare cu care se confruntă FIFA", a mai menționat David Gill.

"Cu toate acestea, reputatia mea profesionala este esentiala pentru mine si eu pur și simplu nu văd cum va fi o schimbare pentru binele fotbalului mondial în timp ce domnul Blatter rămâne în post. Voi continua să mă concentrez pe pozițiile mele din FA și UEFA, pe care le am, le iau în serios și sunt privilegiat să le dețin", a conchis David Gill, conform BBC.

Vineri, Sepp Blatter a câștigat președinția FIFA, în fața Printului Ali bin al-Hussein al Iordaniei, în ciuda unei crize în care șapte oficiali FIFA au fost arestați de procurorii elvețieni, pentru fapte de corupție în fotbal, la un hotel din Zurich.

Alexandru Neata; img BBC/Reuters

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.