Datorită lui Grozav, Petrolul pierde pe teren propriu două puncte mari.
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Datorită lui Grozav, Petrolul pierde pe teren propriu două puncte mari.

Gheorghe-Grozav-ratare-penaltyBucuresti, 27 iulie 2013. În meciul Petrolul-Pandurii, 1-1, Gheorghe Grozav a ratat în minutul 90 un penalty, încercând o scăriță peste portarul Mingote, care nu i-a reușit. Astfel Petrolul pierde două puncte mari pe teren propriu în lupta cu una dintre contracandidatele la podium.

După meci, Cristi Pustai (antrenor Pandurii) a declarat la Dplce Sport: "S-a jucat în condiții atomsferice neprielnice, dar ambele echipe s-au ridicat la așteptările publicului, pentru că aceste locuri doiu și trei de anul trecut ne-au obligat să facem și spectacol. Trebuie să vedem cât de repede vom putea recupera jucătorii pentru meciurile din Europa League. Din păcate, acest jco frumos, cu coinstrucție de lafundașii centrali ne mai face probleme, s-a văzut asta și la golul lor egalizator și la penalty. Dacă așa a decis Grozav să execute..."

Tot pentru Dolce Sport, Cosmin Contra (antrenor Petrolul) a declarat: "E o decizie proastă a lui Gicu. Asta este... Sunt jucători care sunt talentați și mai au astfel de chestii. Nu am fost inspirat să nu-l las să bată. El este al doilea executant de penalty după Hamza. Nu m-am gândit că va da scăriță în minutul 90. Am văzut că s-au bucurat mult pentru acest punct cei de la Pandurii, le doresc multă baftă joi în Europa League. Cred că ei au câștigat un punct și noi am pierdut două".

Atacantul Petrolului Felipe Teixeira a spus: "A fost disperare mare și este o întâmplare că nu am câștigat. În prima repriză Pandurii nu au ajuns la poartă. A fost și acel penalty ratat, dar noi trebuia să câștigăm, am fost mai buni. Nu i-am reproșat nimic lui Grozav. A fost decizia lui, doar un jucător cu caracter și cu curaj alege o astfel de execuție. Dacă i-ar fi ieșit, ar fi fost un gol frumos".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash