Datorită accidentării, Falcao va rata Cupa Mondială
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Datorită accidentării, Falcao va rata Cupa Mondială

Falcao-accidentatBucurești, 25 ianuarie 2014. Pentru atacantul din Columbia, Falcao, cele mai rele temeri au fost confirmate: atacantul lui AS Monaco a suferit în meciul de Cupă cu FC Chasselay, din a patra divizie ( 3-0 ) ruptură a ligamentului încrucișat posterior la genunchiul stâng și va ratat participarea la Cupa Mondială în vara aceasta, dinn Brazilia.

Operația la genunchi va avea loc în următoarele câteva zile. "Medicii vor face tot posibilul pentru a permite cel mai rapid posibil recuperarea lui Radamel Falcao".

"Falcao a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng. Este puţin probabil ca el să meargă la Mondial, având în vedere că mai sunt doar cinci luni, dar există speranţe. O bună recuperare este primordială", a declarat medicul Juan Carlos Noronha, la postul de radio columbian RCN.

Medicul a adăugat că după operaţie, care va fi efectuată în Portugalia, trebuie să se aştepte două luni pentru a se face o evaluare: "Este nevoie de două luni pentru ca noul ligament să fie rezistent, iar acest lucru se verifică doar cu RMN".

Claudio Ranieri a fost revoltat după fluierul final, spunând că jucătorii de azi nu ar fi protejați suficient de arbitri.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash