București, 17 Noiembrie 2016

Daniel Prodan s-a stins din viață, la numai 44 de ani!

Daniel-Prodan-decedat-nov-2016

La numai 44 ani, fostul internațional Daniel Prodan, s-a stins din viață, miercuri, la locuința sa din Voluntari, în urma unui atac de cord. FRF a anunțat pe site-ul oficial, faptul că, se va ține un moment de reculegere, la toate meciurile care se vor disputa începînd din această seară și până luni, la toate nivelurile.

Trupul neînsuflețit va fi depus vineri la Arena Națională, între orele 10:00 și 18:00, iar toată suflarea fotbalistică este în doliu! Sâmbătă, la ora 13:00, are loc înmormântarea, în Pipera, la cimitirul "Sfântul Nicolae"

Personalități din lumea fotbalului și-au exprimat regretul privind moartea lui Daniel Prodan. Astfel, fostul antrenor al lui Daniel Prodan, Țiți Dumitriu, a spus în cadrul unei emisiuni în direct la Digi Sport, următoarele: "Avea o carismă specială, iar când vorbea, poate și din cauza aceasta i s-a încărcat inima. Vorbea cu toată ființa lui."

Mihai Stoichiță, a declarat în cadrul acelluiași post TV următoarle: "Era o persoană optimistă, atât de mobilizatoare, pozitiv."

Mircea Sandu, fostul Președinte al FRF, a intervenit telefonic și a spus: "Am avut o legătură sufletească cu Daniel Prodan, care va dăinui, chiar dacă, el fizic nu mai este și Dumnezeu l-a luat în casa lui."

Daniel Pancu, a spus într-o intervenție telefonică, următoarele: "Fiind vecin cu Daniel Prodan și prieteni de foarte mult timp, sunt cred că 5-6 luni de zile, de când nu l-am mai văzut. Sunt convins că, undeva a suferit enorm și a preferat să se închidă în el."

Autor, Alexandru Neață