București, 25 Noiembrie 2018

Daniel Pancu, la meciul de retragere din calitatea de jucător: „Nu puteam să trădez această echipă”

Daniel-Pancu-meciul-de-retragere

Rapid București a disputat sâmbătă, ultima partidă oficială pe bătrânul stadion, Giulești Valentin Stănescu, înainte de demolare, cu formația Înainte Modelu, meci pe care l-a și câștigat cu 1-0, autorul golului fiind Marian Vlada, în minutul 43, meci care a coincis și cu retragerea din activitatea de fotbalist a lui Daniel Pancu.  

Daniel Pancu, actualul antrenor al echipei Rapid și unul dintre idolii Giuleștiului, a jucat meciul de retragere din cariera de fotbalist, intrând în teren pentru ultimele 10 minute ale meciului.

La meci au participat peste 7500 fani rapidiști, înfruntând frigul, alături de legendele Rapidului care au putut să onoreze invitațiile, începând cu Rică Răducanu, Ionel Ganea ș.m.a.

După meci, Ionel Ganea a declarat pentru televiziunea Digi următoarele: „Părerea mea este că și Dl George Copos trebuia invitat aici, fiind unul dintre oamenii care au dat foarte mult acestui club și a obținut foarte multă performanță. Am avut destule amintiri frumoase aici pe Giulești, din 1999 de când am reușit să câștigăm campionatul și mă bucur foarte mult că fac parte din istoria acestui club.”

Căpitanul Rapidului, fundașul Ionuț Voicu a spus după meci următorele: „Senzațional, credeți-mă că astăzi am trăit niște emoții, care credeam că le-am văzut pe toate în fotbal și le-am trăit pe toate. Am jucat meciuri cu încărcătură foarte mare, mai ales pe acest teren, cu Steaua, cu Dinamo, dar emoțiile care le-am avut astăzi, nu le-am avut niciodată în toată cariera mea.”

Daniel Pancu, a declarat după ultimul meci în calitate de fotbalist, următoarele: „Am spus de multe ori că este greu să mă surprindă suporterii Rapidului, pentru că, de asta am rămas nu numai eu, toți marii fotbaliști, care au jucat la Rapid, de asta n-au trădat și n-au jucat la Steaua, n-au jucat la Dinamo, datorită lor! Ei sunt și vor fi întotdeauna Rapidul. În seara asta, mi-au depășit și mie așteptările și am fost foarte emoționat, pentru că, după cum bine știți și eu am jucat la Beșiktaș, cu soporteri fanatici, cunoscuți în lume. Am avut și acolo parte de coregrafii, dar ei nu i-au egalat pe aceștia în această seară. Le mai mulțumesc încă odată, pentru că nu puteam să trădez această echipă. Poate că, în cariera mea, ar fi fost cel puțin la Echipa Națională, cifrele acelea, 9 goluri, ar fi fost de trei ori mai multe, prezențe, 27, de trei ori mai multe, dacă aș fi trădat. Sunt foarte mândru de acest lucru, sunt foarte mândru că sunt în istoria unui club atât de minunat, iar locul acestui club este în Liga 1 și în cupele europene.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Juventus-v-Man-United-1-2

Citește și: Man United a reușit să întoarcă rezultatul și să plece de la Torino cu toate punctele

Miercuri, pe Juventus Stadium, echipa locală Juventus a întâlnit Manchester United, într-un meci al grupei H, din cadul UEFA Champions League,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X