Daniel Pancu: Cu un egal împotriva Turciei suntem la baraj
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Daniel Pancu: Cu un egal împotriva Turciei suntem la baraj

Daniel_Pancu-sept-2013Bucuresti, 08 septembrie 2013. Într-o emisiune la Dolce Tv, atacantul rapidist Daniel Pancu a declarat cu privire la meciul de marți dintre România și Turcia următoarele:

“Va fi foarte greu împotriva Turciei, pentru că s-a consumat foarte multă energie la meciul cu Ungaria. Fizic lucrurile stau bine, dar mental și din punct de vedere al motivării e imposibil să mai ajungem la nivelul de la meciul cu ungurii.

Cu un egal împotriva Turciei suntem la baraj. Trebuie să jucăm așa cum am jucat la Istanbul, dar nu e bine să stai la cutie cu publicul acela în spate. Toată lumea va aștepta să dăm goluri.

Defensiva turcilor greșește mult pentru că jucătorilor le e frică să trimită mingea în tribună. Ei se cred cei mai frumoși, cei mai deștepți... sunt setați pe spectacol. Ar ajunge departe dacă ar naturaliza alți jucători pentru defensivă"

Pentru partida România Turcia, de marți, orele 21:00, sunt așteptați să sosească cca 5000 fani ai naționalei Turciei. Pentru aceștia, Federația Turcă de fotbal, a publicat prețurile biletelor, care sunt pe 3 clase, astfel cele de clasa I, au prețul de 105 Lire turcești, echivalentul a 170 lei; clasa a doua de 27 Lire iar cele de clasa a treia, 14 lire, echivalentul a 23 lei.

Partida este condusă de o brigadă de arbitri din Norvegia, având la centru pe Svein Oddvar MOEN și ajutat la cele două linii de Kim HAGLUND și Frank ANDAS.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash