Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 03 Martie 2016.

Daniel Pancu: Astăzi am reușit un gol de trei puncte

Petrolul-FC Voluntari, 1-2FC Voluntari câștigă meciul din deplasare, disputat sâmbătă, cu Petrolul Ploiești cu scorul de 2-1, atunci când Petrolul avea nevoie ca de aer de victorie, mai ales după egalul scos la CFR Cluj și victoria de la Timișoara.

După acest rezultat, datorat și eliminării a doi jucători, Stana în minutul 62 și Pulhac în minutul 70, ambii pentru cumul de cartonașe galbene, șansele Petrolului de rămânerea în Liga 1, scad considerabil de mult, dar matematic nu sunt încă retrogradați.

FC Voluntari a deschis scorul prin Adrian Bălan în minutul 7, iar Bogdan Gavrilă a reușit să egaleze în minutul 60, pentru Petrolul. Daniel Pancu, introdus din postura de rezervă, pe finalul meciului, a reușit să marcheze golul victoriei pentru FC Voluntari.

Autorul golului victoriei echipei FC Voluntari, Daniel Pancu, a declarat la finalul partidei în flash interviul televizat de la Digi Sport, următoarele: "Am avut în ultimul timp rezultate neașteptat de bune, care sunt surprinzătoare poate pentru majoritatea iubitorilor de fotbal, dar nu și pentru mine. Astăzi a fost o victorie foarte importantă, pentru că, practic i-am lăsat pe Petrolul acolo jos, dar poate matematic mai au șanse, dar mai ar fi o singură echipă care să retrogradeze direct, asta este părerea mea".

În continuare, Pancu a mai spus: "Au fost niște luni grele pentru mine, au fost primele două săptămâni când m-am antrenat cu echipa a doua în Antalya. M-am autoevaluat corect, știam că nu acesta era potențialul meu încât să se renunțe la mine, dar, am avut foarte mulți antrenori. Ionel Ganea a avut principiile lui, a spus clar că dacă un jucător nu este 100% din punct de vedere fizic, nu face parte din lot, l-am înțeles foarte bine, m-am pregătit ca un jucător profesionist, am revenit și a fost o revenire de succes".

"Astăzi am reușit golul de trei puncte. Este meritul echipei, dar eu m-am bucurat pentru că am avut niște luni grele. Experiența, după părere mea, face bine întotdeauna în orice domeniu și astăzi, golul reușit de mine a fost datorită mai mult experienței, întrucât am simțit că mingea va ajunge acolo", a spus în încheiere Daniel Pancu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.