București, 31 Octombrie 2015.

Daniel Niculae a debutat la noua sa echipă, Astra Giurgiu

Daniel-FloreaAstra Giurgiu a trecut prin mari emoții în adjudecarea victoriei de pe teren propriu cu CSU Craiova, scor 1-0, fiind-ui necesare 80 minute de joc până la deschiderea scorului.

Golul a venit după o pasă de excepție a lui Daniel Niculae în minutul 80 și o reluare cu mâna a lui Daniel Florea, nesemnalizată de arbitrul Cristi Balaj. După multe reluări ale fazei, s-a putut observa, cum Daniel Florea și-a folosit brațul pentru schimbarea traiectoriei balonului.

După ce erau conduși pe tabelă, oltenii au jucat cu 5 minute înainte de finalul meciului și în 10 jucători, Andrei Ivan fiind eliminat pentru faultul dur asupra lui Geraldo.

Portarul echipei antrenate de Marius Șumudică, George Gavrilaș a apărat destul de bine, culminând cu respingerea de la vinclul porții a unui balon în minutele de prelungire, urmare unei lovituri libere, excelent executate de Bogdan Vătăjelu.

Constantin Budescu a avut în minutul 64, două situații de a deschide scorul. Astfel a șutat cu capul din câțiva metri, Bălgrădean a intervenit salvator și a degajat în corner. Lovitura de la colț a fost executată tot de Budescu, mingea a prins efect și puteam să asistăm la un gol direct din corner, dacă același Bălgrădean nu respingea de pe linia porții. Nu s-a putut vedea din reluări dacă mingea a depășit sau nu linia de poartă.

Noua achiziție a echipei Astra, Daniel Niculae a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: A fost un meci greu, mă simt obosit după 45 minute de joc, venind după o lungă perioadă de inactivitate. Chiar dacă antrenamentele sunt antrenamente, meciurile sunt cu totul altceva și îți dau forța de a ține ritmul în campionat. Mă bucur că am reușit să câștigăm, am înscris un gol în repriza a doua, am făcut un meci destul de bun, contra unei echipe foarte bune. În prima repriză nu prea au fost prea multe ocazii. În a doua repriză am forțat mai mult, trebuia să câștigăm acasă și am reușit să batem până la urmă.

După acest meci, cele două echipe rămân pe aceleași locuri în clasament, Astra locul 1 cu 33 puncte, iar CSU Craiova, locul 6 cu 22 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.