Daniel Isăilă: Am fost extrem de tensionați și nervoși

CFR-Astra-4-1București, 14 septembrie 2014. CFR Cluj a reușit o victorie categorică cu 4-1 cu Astra Giurgiu, în partida disputată sâmbătă, din cadrul etapei a 7-a.

Astra a terminat meciul în 9 jucători, ca urmare a eliminărilor lui Youssef în minutul 63, care a primit mult prea ușor cartonașul roșu de la centralul Kovacs și a lui Pliatsikas în minutul 90.

După meci, reprezentanții echipei Astra au acuzat maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, precum și faptul că, CFR Cluj câștigă al doilea meci în superioritate numerică.

Golurile au fost marcate de Ciprian Deac, min 33; Tade, min 44; 90 (pen); Guima, min 76 pentru CFR Cluj și respectiv De Amorim, min 46, pentru Astra.

Ciprian Deac a fost omul meciului, aflat într-o dispoziție de joc excepțională, înscriind un gol și autor al unei pase de gol cu călcâiul pentru Tade. Din păcate a fost accidentat și a fost schimbat în minutul 52.

Antrenorul echipei Astra, Daniel Isăilă a declarat după meci pentru Look TV, următoarele: "Multe nu au mers astăzi, prea multe nu sunt de spus după un asemenea joc, ne-am bătut singuri, am făcut niște greșeli impardonabile, practic din cele 4 goluri, cred că toate le-am făcut cadou, fără să ne pună în dificultate adversarul, pe mingi pierdute simplu și la penalty și acele eliminări pe care le-am avut. Am fost extrem de tensionați și nervoși de la începutul jocului, asta s-a văzut, n-am avut luciditate. Am sperat un pic după pauză, am reușit să revenim în joc, dar din primele 10-15 minute, nu știu dacă am jucat două minute, meciul a fost întrerupt, foarte multe întreruperi, apoi eliminările și nu mai este nimic de spus".

În legătură cu arbitrajul, Isăilă a spus: "Ar fi foarte multe de spus, dar mă opresc aici, dar vă las pe d-voastră să analizați și să comentați, n-are nici un rost, pentru că îi felicit că au câștigat, este al doilea joc când câștigă cu doi oameni în plus, bravo lor, și-au atins scopul, asta-i viața, mergem înainte".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.