Megamenu for Bootstrap
 


București, 12 Noiembrie 2017

Danemarca și Republica Irlanda, au terminat la egalitate, în prima manșă din play-off

Danemarca-v-Republica-Irlanda-0-0

În prima manșă din play-off-ul pentru calificarea la Cupa Mondială, disputată sâmbătă la Copenhaga, Danemarca a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Irlanda de Nord.

Deși a dominat la toate capitolele, Danemarca nu a putut să-și adjudece victoria pe propriul teren, așteptând de acum returul, care va avea loc marți la Dublin.

Tehnicianul echipei Republicii Irlanda, Martin O'Neill, de 65 ani, a declarat după remiza obținută la Copenhaga, conform BBC Sport, următoarele: "A fost o seară grea, iar jucătorii au evoluat splendid. Trebuie să înscriem în meciul retur pentru a câștiga, deoarece Danemarca este capabilă să marcheze. La Dublin, ar trebui să fim mai creativi și să ne creăm ocazii de gol”

Mijlocașul echipei Irlandei, Harry Arter, a declarat, după meci, conform aceleiași surse: "Calificarea se simte un pic mai aproape decat înainte de meci. O remiză a fost întotdeauna privită ca un rezultat pozitiv. Pentru meciul retur, este important să-i ținem departe de poarta noastră, cel puțin în primele 15-20 de minute.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii