București, 25 August 2019

Dan Petrescu nu a mai vrut să aibă emoții cu Botoșaniul și a folosit mai mulți titulari

../Imagini-007-2019/CFR-Botosani-4-1

Față de partida din etapa anterioară cu Sepsi, din deplasare, când Dan Petrescu a trimis în teren echipa a 2-a și a scos deabia un rezultat de egalitate, de data aceasta în meciul cu FC Botoșani, din cadrul etapei a 7-a, disputat sâmbătă la Cluj, a utilizat o formulă de echipă cu câțiva oameni de bază trimiși în teren, încă din primul minut cum ar fi Arlauskis, Burcă, Camora, Deac și nu a mai avut nicio emoție, câștigând detașat cu scorul de 4-1.

Cele patru goluri ale echipei CFR Cluj, au fost realizate de Pereira (min. 17), Deac (min. 25 și 74-pen) și Păun (min. 37). Golul de onoare al echipei din Botoșani, a fost marcat de Câmpanu (min. 79).

După meci, tehnicianul de pe banca echipei botoșenene, Marius Croitoru, fără licență Pro, a declarat că a primit o lecție de fotbal de la Dan Petrescu, dar nu a spus dacă și-a luat și notițe.

Cel mai bun jucător de pe teren, Ciprian Deac, autorul unei duble, a declarat după meci la flash-interviul de la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut o discuție cu Mister, acum două zile, în care nu știa dacă voi fi pregătit 100%, pentru că am avut foarte multe meciuri, foarte apropiate și timpul de refacere este foarte scurt. Este bine că a ieșit așa, este bine că am câștigat, este bine că ne menținem acolo sus. Cea mai bună refacere este somnul! Somnul te reface cel mai bine, este clar că avem maseuri foarte buni, avem bază de pregătire foarte bună, unde avem aparate de refacere și până la meciul de miercuri, voi fi 100% refăcut. Botoșaniul este o echipă bună, o echipă care pasează foarte bine între linii, o echipă periculoasă în atac. Este bine că am reușit să marcăm repede și să ne creăm un avantaj încă din prima repriză. Ați văzut că acele trei goluri, ne-a creat o liniște și am abordat meciul mult mai ușor.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/FCSB-Mlada-0-0

 

Citește și: FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Mladá Boleslav, în prima manșă a turului 3 din Europa League

FCSB nu a reușit decât un scor alb cu cehii de la Mladá Boleslav, în prima manșă a turului 3 preliminar din Europa League, disputată joi la Giurgiu...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X