Dan Petrescu: Xavi a semnat un pre-contract cu Al-Arabi

Xavi-jucatorul-lui-Dan-PetrescuBucurești, 18 Iunie 2014. Antrenorul echipei Al-Arabi, Dan Petrescu a confirmat că mijlocașul lui FC Barcelona, ​​Xavi Hernandez a semnat un acord de pre-contract de a adera la echipa din Qatar, sezonul viitor.

Au fost zvonuri în ultimele săptămâni în legătură cu transferul lui Xavi la o echipă arabă, dar au fost pur și simplu speculații până când a fost confirmat în cele din urmă, marți, de către Dan Petrescu, conform Bleacher Report.

Într-un interviu acordat la DigiSport, Petrescu a confirmat pre-contractul, iar starul Barcelonei, va încasa 8,3 milioane de euro pe sezon, pentru un contract de trei ani.

Agentul de jucători de fotbal, Bayram Tutumlu a confirmat, conform ziarului spaniol Marca, că Xavi a primit o ofertă profitabilă și au oferit detalii legate de suma pe care o va încasa.

"M-au asigurat că el a primit o oferta de a juca timp de trei sezoane, pentru o cifră netă de 8,3 milioane de euro pentru fiecare sezon. Mi sa spus chiar că a fost semnat un contract, deși nu l-am văzut."

Cesc Fabregas, sa scăpat, spunând că Xavi, se va transfera în afară, într-un interviu acordat ziarului Marca. "Xavi și Puyol au decis să facă un pas de-o parte, pentru a fi mai aproape de familiile lor."

ESPN continuă să adauge că agentul lui Xavi, sa întâlnit cu directori de la Barcelona pentru a discuta despre viitorul internaționalului spaniol pentru a lua o decizie.

Alexandru Neata; IMAGE: Bleacherreport

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.