Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 Iunie 2017

Dan Petrecu, va fi instalat zilele viitoare pe banca CFR Cluj

Dan-Petrecu-2017

CFR Cluj are ambiții mari pentru sezonul 2017-2018, după ieșirea din insolvență, îl va instala pe Dan Petrecu în funcția de antrenor principal, după care își va întări și lotul de jucători.

Reîntors în țară, Dan Petrescu a acordat joi un scurt interviu pentru televiziunea Digi, spunând: "Singura echipă din România care m-a contactat și cu care sunt în discuții, sunt cei de la CFR, chiar dacă ei au antrenor sub contract. Am discutat și poate astăzi, mîine, voi primi un răspuns. Orice club care are ambiții, mă tentează, iar CFR-ul este un club foarte mare și a câștigat campionate, a câștigat trofee. Este clar că mă interesează."

Iulius Mureșan, Președintele CFR Cluj, a confirmat discuțiile avansate pe care le are cei din conducerea clubului, cu Dan Petrecu, într-un interviu telefonic la același post TV, spunând: "Urmează să vedem ce se va întâmpla cu antrenorul actual Vasile Miriuță, care mai are în vigoare contractul încă un an. Ne vom întâlni luni la club și vom avea o discuție cu Vasile Miriuță și vom vedea cum vor evolua lucrurile. Confirm discuțiile cu Dan Petrescu, există. Noii proprietari ai clubului vor să redevenim ce-am fost și sunt dispuși să investească așa cum era și înainte la CFR și să facem performanță mult mai mare."

"Cu Dan Petrescu sunt discuțiile avansate, dar nu este semnat contractul. Au fost puse de acord salariul, performanțele, dar mai sunt lucruri în derulare care mai trebuie discutate. Lotul se reunește pe 9 Iunie și nu va exista o clauză în care antrenorul poate pleca oricând dacă își găsește o oportunitate mai bună! Obiectivul principal în noua ediție de campionat, este play-off-ul și după ce vom ocupa una din cele trei poziții, să putem juca în cupele europene. Ne propunem să mergem în Champions League. Va trebui să schimbăm foarte mult lotul și vor veni mai mulți jucători noi și de valoare", a mai spus în încheiere Iulius Mureșan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii