București,  10 Ianuarie 2018

Dan Nistor: Sperăm ca la sfârșitul campionatului să terminăm pe primul loc

Dan-Nistor-2018

Supărat că în ultima perioadă, Dan Nistor, mijlocaș al echipei CFR Cluj, a fost mai mult rezervă, precum și pentru faptul că presa sportivă, îl vedea ca și transferat la o altă echipă, antrenorul echipei Dan Petrecu, împreună cu mijlocașul, au vrut să lămurească aceste lucruri marți, în cadrul unei scurte conferințe de presă preluată de televiziunea Telekom.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrecu, a declarat următoarele: „Un fotbalist adevărat este supărat și trebuie să fie supărat. În același timp, orice fotbalist care joacă fotbal, trebuie să accepte și rolul de rezervă. Și eu am fost rezervă și când va fi chemat, în cauză să dea tot ce este mai bun pentru echipa la care este. Din punctul acesta de vedere, n-am ce să reproșez la niciun jucător de la CFR, inclusiv lui Dan Nistor. Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în cadrul clubului, nu cu presa și nu cu prietenii. Dacă el ar fi avut vre-o problemă, el știe unde este vestiarul meu, știe unde mă dezbrac, știe unde stau toată ziua, eram acolo și venea, pentru că sunt deschis să vorbesc mereu cu toți jucătorii. Din ce-am citit prin ziare, că el ar fi răbufnit la adresa mea, la adresa mea ca antrenor, n-a răbufnit niciun jucător și am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. Este clar că, toți antrenorii din lume au jucători nefericiți, cei care nu joacă sunt nefericiți, este normal.”

Mijlocașul Dan Nistor a spus: „Mister a zic cam tot, altceva n-ar mai fi de spus. Niciodată n-am zis și nu o să zic așa ceva. Bine, că cei din presă scriu foarte multe lucruri, care nu-s adevărate. Poate că și poziția în care suntem deranjează pe unii, dar sperăm că nu ne va dezbina și că la sfârșitul campionatului să terminăm pe primul loc. Sunt jucătorul CFR-ului până în vară și-mi doresc să câștig trofee cu CFR. Am o clauză, dacă clubul va dori pentru încă doi ani să mi-o activeze. O să joc în continuare la CFR și sper să fac lucruri frumoase aici și să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii