București, 26 Noiembrie 2015.

Dan Alexa: Am dominat jocul de la un capăt la altul

Ceahlaul-Rapid-0-2Pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, Rapid și Ceahlăul au disputat miercuri, partida din cadrul etapei a 17-a, la capătul căreia, giuleștenii s-au impus cu 2-0.

Finanțatorul echipei de pe ultimul loc al Seriei 1-a a Ligii a 2-a, Angelo Massone a decis sa renunțe la opt fotbaliști în urmă cu câteva zile. Astfel, Chitoșcă, Popadiuc și Ștefănescu sunt doriți din iarnă la Steaua . Margină, Iovu, Ichim, Gheorghiu și Stana sunt nevoiți să-și caute echipe.

Rapidul începe în forță partida și Iulian Popa șutează în transversală din pasa lui Luque, minutul 4, mingea revine la Embalo care șutează din 6 metri peste poartă.

După două minute de la faza precedentă, Nedelcu îl faultează pe portarul Romero, reușise să trimită în poartă, iar golul este anulat corect.

În minutul 15, Rapid a mai avut o bară prin Moke, mingea șutată cu capul de acesta, nimerește stâlpul porții.

La jumătatea primei reprize, Căruță a tras din lovitură liberă de la 25 metri în bară, Lucian Cazan trimisese în poartă, dar se afla în poziție clară de offside. Golul a fost anulat și de această dată, cei de la Ceahlăul, de altfel, nici nu au protestat.

Iulian Popa deschide scorul, la startul reprizei secunde, în urma unui șut de la peste 25 metri. Iulian Popa, este de departe cel mai în formă jucător al Rapidului, marcând aproape în fiecare partidă.

2-0 pentru Rapid din minutul 51. Jeslinek majorează scorul cu un șut cu latul din 12 metri.

Tehnicianul echipei Rapid București, Dan Alexa, a declarat la postul TV Digi Sport, următoarele: "Am dominat meciul de la un capăt la altul, am avut situații clare, mai ales în prima repriză, când n-am reușit să înscriem, apoi am făcut-o repede, cum a început a doua repriză. Am fost nemulțumit de ce a urmat, mai ales în ultimele 20 de minute, când fiecare vroia să marcheze, fiecare vroia să iasă în evidență. Și ei au avut o situație de gol, la acea lovitură liberă, dar nu a fost pusă la îndoială problema câștigătoarei".

Rapid a început cu următoarea formulă de echipă: Romero - Kusnir, Robuste, Moke, Niculae Vasile - Raiciu, Luque - Trandu, Tudoran, Iulian Popa - Embalo.

După această etapă intermediară, Rapid conduce în clasament cu 33 puncte, urmată de un grup de 3 echipe cu cîte 30 puncte, Dunărea Călărași, Academica Clinceni și Dacia Unirea Brăia.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.