Curtea de Arbitraj Sportiv a respins apelul tenisman-ului Guillermo Olaso

Guillermo-OlasoBucurești, 02 octombrie 2014 - Curtea de Arbitraj pentru Sport (CAS) a emis decizia în cazul jucătorului de tenis spaniol, Guillermo Olaso, care a făcut apel la CAS pentru a întoarce o decizie emisă de forul Anticorupție Officerof TIU, în care acesta a fost sancționat cu o perioadă de cinci ani de suspendare și o amendă de 25,000 USD, se arata intr-un comunicat de presa emis joi de TAS-CAS.

Curtea de Apel CAS, a respins argumentele jucătorului și a confirmat decizie contestată în toate elementele sale, considerând că sancțiunea a fost proporțională și adecvată în cazul respectiv, referitor la nereguli în timpul unui meci jucat la 3 noiembrie 2010, la turneul ATP Challenger Presidents Cup de la Astana, Kasakhstan.

TIU, sa sesizat înainte de meci, în legătură cu pariurile care au fost plasate pe jucătorul clasat mai jos pentru a câștiga. În urma investigațiilor TIU, biroul de Anticorupție a constatat că domnul Olaso, a comis o infracțiune de corupție, precum și încălcări ale normelor referitoare la obligația de a raporta eventuale abordări de corupție.

Alexandru Neata: img, Eni.network

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.