Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Iulie 2016.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat procesul, în care Rapid solicitase suspendarea falimentului

Virgil DraghiaÎn timp ce miercuri, la Curtea de Apel București, se amâna cererea clubului Rapid de suspendare a falimentului, pentru 24 August, jucătorii echipei efectuau un antrenament pe stadionul Giulești, sub comanda lui Dan Alexa.

Vestea amânării unei Decizii favorabile, a dezamăgit atât jucătorii cât și pe antrenorul Dan Alexa, care a spus că nu mai are speranțe să înceapă turul Ligii 1, loc pe care și-l câștigase pe cale sportivă.

Mijlocașul Raul Costin, aflat încă sub contract cu Rapid, a declarat pentru Digi Sport următoarele: "A fost o veste foarte tristă pentru noi, sincer, astăzi mă așteptam la așa ceva, la această Decizie. Am sperat până în ultima clipă, că va fi o minune. Astăzi, a fost și ziua colegului nostru Iulian Popa și trădați de conducere, ne cam simțim de o lună de zile, de când s-a anunțat că echipa a intrat în faliment. Domnul Moraru nu a făcut tot posibilul să salveze această echipă. Am crezut în el, am reușit să continuăm în această lună și speram că va fi bine, dar nu a fost".

Portarul Virgil Drăghia a declarat: "Am primit vestea, foarte, foarte rău. Sunt supărat și foarte afectat de această Decizie, întrucât speram că lucrurile se vor rezolva. Toată viața mea se leagă de acest club, întrucât am copilărit la acest club și am stat până în ultimul moment pentru ca să fiu împăcat cu mine însă-mi".

"Întotdeauna, vinovat pentru asemenea situații, este ultimul care a preluat clubul, pentru că se știa ce datorii sunt, ce probleme sunt. Acum nu mai are ce să ne explice patronul, trebuia să facă tot posibilul ca această echipă să rămână în Liga 1. Din punctul meu de vedere, putea să plătească, să facă noi reeșalonări, să facă mult mai multe lucruri pe care nu le-a făcut. Eu am impresia că nu a încercat, tot ce se putea încerca. Aș vrea să fie trași la răspundere, toți care au adus Rapidul în această situație, pentru faptul că s-au jucat cu inimile atâtor rapidiști", a spus în încheiere Virgil Drăghia.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.